Kallio Terveys aloittaa etävastaanotot

Kallio Terveys alkaa tarjota etävastaanottoja tammi–helmikuussa 2023. Palvelu on tarkoitettu etenkin henkilöille, jotka harkitsevat prepin, lääkkeellisen hiv-infektion estohoidon, aloittamista yksityislääkärin vastaanotolla.

Kallio Terveys tarjoaa laadukkaita ja turvallisia etävastaanottoja kilpailukykyisellä hinnoittelulla. Myös yleislääketieteellisiä etävastaanottoja on mahdollista varata. Hinnasto, palvelunkuvaus ja yleiset ehdot päivitetään sivustolle lähiaikoina.

Kallioterveys.fi-sivustolle tulee myöhemmin lisätietoa prepistä ja siihen liittyvistä asioista. Lisäksi osia sivustosta tullaan kääntämään englanniksi. Uusia päivityksiä voi seurata myös Kallio Terveyden sosiaalisen median (Facebook, Instagram) kautta.

Kallio Terveys on lääkäriasemista riippumaton, lääketieteen lisensiaatti Jukka Hietalahden aputoiminimi, joka tuottaa etälääkärivastaanottopalveluita täysi-ikäisille henkilöille. Vastaanottoa varten tarvitset laitteen, jolla ottaa etäyhteys (esim. tietokone tai kännykkä, jossa on kamera, mikrofoni ja tarpeeksi nopea internetyhteys) sekä joko suomalaiset verkkopankkitunnukset tai Mobiilivarmenteen. Kallio Terveys palvelee asiakkaitaan sekä suomeksi että englanniksi.