Ajanvaraus auki; potilasasiamies aloittaa

Kallio Terveyden ajanvaraus on toiminnassa

Kallio Terveyden nettiajanvaraus on avattu. Aluksi aikoja on tarjolla arkisin iltapainotteisesti ja satunnaisesti viikonloppuisin. Palvelun käyttöön tarvitset suomalaiset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Ajan varaamisen jälkeen saat linkin etävastaanotto-ohjelmistoon, jota kautta videovastaanotto ja viestittely toteutetaan.

Aikayksiköt ovat enimmillään tunnille. Jos ajanvarauksen syy on muu kuin prep, palkkio on aikaperusteinen.

Kallio Terveydelle potilasasiamies

Kallio Terveyden potilasasiamiehenä on aloittanut HTM, sh (AMK) Hanna Sykkö. Hannalla on yli 20 vuoden kokemus terveydenhuollossa työskentelemisestä, ja hän valmistelee väitöskirjaa potilasasiamiestoiminnasta. Hän on myös Suomen Potilasasiamiehet ry:n puheenjohtaja.

Potilasasiamies auttaa tilanteissa, joissa potilaalle on tullut vastaan hoitoon tai kohteluun liittyviä ongelmatilanteita siinä terveydenhuollon yksikössä, jossa tämä on hoidossa. Potilasasiamies auttaa potilasta mm. potilaslakiin liittyvien oikeuksien soveltamisessa (mm. avustaa muistutuksen tekemisessä) ja potilasvahinkoasioiden eteenpäin viemisessä sekä antaa tietoa potilaan oikeuksista. Potilasasiamiehen velvollisuutena on yleisesti ottaen toimiminen potilaan oikeuksien edistämiseksi ja toteuttamiseksi.

Potilasasiamiehen yhteystiedot ovat täällä.